Gråsten | Brug en søndag på at plante gråstenæbletræer
1215
post-template-default,single,single-post,postid-1215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Brug en søndag på at plante gråstenæbletræer

Sidste år gik der ikke lang tid, før en hel række æbletræer var i jorden ved landbrugsskolen, hvor forstander Bjarne Ebbesen hjalp til.
Arkivfoto: Søren Gülck

 

Sidste år havde en håndfuld familier en hyggelig dag med at plante gråstenæbletræer ved Gråsten Landbrugsskole. Igen i år, søndag den 7. oktober, skal der plantes æbletræer, 100 stk., ved landbrugsskolen, hvor skoleprojektet Haver til Maver holder til. Det sker som optakt til årets æblefestival, der finder sted på havnen 11.-13. oktober.

Alle er velkomne til æbletræsplantningen, og som tidligere år gælder reglen, at når man har været med til at plante mindst ti træer, kan man få et træ med hjem til at plante i sin egen have.

Alle æbletræsplantere mødes på landbrugsskolen ved Den Røde Lade kl. 10, og dagen slutter – som i tidligere år – med en hyggelig gratis frokost.
Man skal tilmelde sig senest onsdag den 3. oktober hos Kaj Nielsen, der står i spidsen for plantningen: e-mail: k.nielsenbyg@mail.dk eller mobil 40 32 06 73.

Find hele programmet for Gråsten Æblefestival HER