Gråsten | Gråstens nye BHJ Kultursal
2042
post-template-default,single,single-post,postid-2042,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Gråstens nye BHJ Kultursal

Mon gråstenerne får mulighed for at blive en del af en ny filmklub? Høre anderledes og spændende foredrag? Eller gå til intimkoncert i vores nye BHJ Kultursal i Ahlmannsparken, der indbyder til fantastiske arrangementer.

Gråsten Forum står bag initiativet til at sætte gang i brugen af BHJ Kultursalen i Ahlmannsparken. 30 repræsentanter fra byens foreninger og ihærdige ildsjæle kom, onsdag aften, med bud på spændende former for arrangementer, der kan trække publikum til den nye kultursal, præcis som den er tiltænkt.

”Den nye BHJ-Kultursal har givet os helt nye muligheder for at udbygge vores kulturelle sammenhold byen. Her er plads og rammer til helt nye aktiviteter, men idéerne og initiativerne skal komme byens borgere til gode”, bekendtgjorde Bendt Olesen, næstformand Gråsten Forum.

Mødet resulterede i nedsættelse af tre arbejdsgrupper, der vil dykke ned i udarbejdelsen af en mulig filmklub, musikarrangementer og interessante foredrag. Har du idéer til et eller flere arrangementer i BHJ Kultursalen, eller har du lyst til at være med i tilblivelsen af allerede nedsatte grupper, så er det åbent for alle.