Gråsten | Mad og livemusik – køb billet her
607
page-template-default,page,page-id-607,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Ved Gråsten Æblefestival kan man få en hyggelig fredag aften på havnen med livemusik og buffet fra Det Sønderjyske Køkken

En shanty er en sømandsvise, og når der fredag den 13. oktober kl. 19-24 holdes shantyaften på havnen i Gråsten som led i Gråsten Æblefestival, bliver der en maritim stemning med folkmusik af Downtown Dynt og Heartlands.

I aftenen deltager besætningerne på de gamle skibe, som ligger i havnen for lørdag morgen at stævne ud i den traditionelle æblesejlads på Flensborg Fjord.
Det Sønderjyske Køkken står for en æblefestivalbuffet i det opvarmede telt, og det lille orkester Downtown Dynt spiller under middagen. Det er brødrene Brian O’Driscoll og Thomas Eoin O’Driscoll, der synger og spiller sammen med deres far, John O’Driscoll, som er født og opvokset i Irland. 

Efter middagen udvides folkgruppen til Heartlands – et seks mand stort orkester, hvor medlemmerne har rødder i Danmark, Island, Schweiz, Canada og Irland. Orkestret, der netop har spillet på årets Tønder Festival, oser af fællesskab, kærlighed og godt humør. De spiller på skift med Downtown Dynt, indtil det kulminerer i en fælles afslutning. 

 
Køb billetter

Billetpris inkl. buffet er 300 kr., og man kan vælge at tilkøbe en æbledessert til 25 kr. Billetter købes hos Gråsten Boghandel, Matas i Gråsten, Turistbureauet i Det Gamle Rådhus fra den 1. september eller online HER

 

Heartlands består af Dina Lou, vocal, guitar; Jesper Gloor, vocal, guitar, flute; Brian O’Driscoll, guitar og vokal; Hlynur Svan Rúnarsson, trommer, percussion og vokal, Allan Frost Jessing, banjo, accordion, keys; og Jan Nissen, kontrabas.