Gråsten | Foredrag med Elisabeth Gjerluff Nielsen
1814
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-1814,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Foredrag med Elisabeth Gjerluff Nielsen

Foredrag på baggrund af bogen ”Store børn” – erindring om en familie

Bogen starter Nytårsaften 1997, hvor fire voksne søskende er samlet i barndomshjemmet i Skjern. De har netop mistet deres far, og nu ligger deres mor terminalt syg på det lokale sygehus. Bogen udvikler sig i dagene, hvor begge forældre dør, og hvor Elisabeth detaljeret fortæller om barndommen i 60’erne, i en lille jysk by. Denne barndom perspektiverer hun til sit voksenliv i hovedstaden, hvor hun efter mange år må konstatere, at søskendeflokken, som nu er “Store Børn” er vokset langt fra hinanden. Så langt, at de trods en fælles opvækst ikke længere synes i stand til at nå hinanden.
 
“Store Børn” er Elisabeth Gjerluff Nielsens barndomserindringer, blandet med en nutidsskildring af den voksnes erkendelse af tabuiserede turbulente følelser mellem søskende.

Date

dec 10 2019

Time

19:30 - 21:30

Cost

Gratis

Location

Ullerup kirke

Organizer

Ullerup Kirke
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.