Gråsten | Køb koncertbillet til Æblefestivalens festaften
1138
page-template-default,page,page-id-1138,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Ann-Mette Elten fra På Slaget 12 synger, og Southern Sound spiller op til dans ved Gråsten Æblefestivals festaften, der begynder med middag i teltet.

Hvem husker ikke hittet ”Hjem til Århus” med På Slaget 12? Sangen vil helt sikkert være på listen, når Ann-Mette Elten synger ved Gråsten Æblefestivals festaften fredag 12. oktober.
Ann-Mette optræder som akustisk duo sammen med sin mand, Niels Kirkegaard – også frontfigur i bandet, der også huskes for hits som ”Ude på det blå ocean” og ”Ta’ kæresten i hånden”.
På Slaget 12 har haft stor succes med i alt fire Let’s Dance-album med fortolkninger af kendte 60’er-sange, som også vil indgå i koncerten sammen med flere overraskelser.

Bagefter vil bandet Southern Sound spille op til dans med sin amerikansk inspirerede lyd, der appellerer til et bredt publikum.  Southern Sound blev dannet i 2015 og har nu spillet mere end 50 koncerter.

 

Æbler på menuen

Som det efterhånden er tradition, begynder festaftenen med middag i det opvarmede telt, der er belagt med gulv overalt. Menuen lyder på marineret svinekam med æbletilbehør, to slags kartofler og to slags salat. Og til dessert æblekage med kanel og nødder og creme fraiche/flødeskum

Aftenen begynder kl. 18.30. Billetter koster 350 kr. inkl. middag og sælges online på Place2Book samt i turistinformationen i Det Gamle Rådhus på Torvet.

 

Køb din billet her