Årets program for Gråsten Æblefestival
1704
post-template-default,single,single-post,postid-1704,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Årets program for Gråsten Æblefestival

Gråsten Æblefestival 2019 bugner af lokale fødevarer, musik, hatteteater, lanternegang, musik, tombola og masser af æbler. Åbningen af festivalen finder sted torsdag den 12. september kl. 17 og slutter lørdag aften med festaften med Southern Comforts

Tag hele familien med, når æblet fejres ved Gråsten Æblefestival på Gråsten Havn. For 6. år i træk fejrer Gråsten Danmarks nationalæble – Gråstenæblet, på havnen i Gråsten.
Festivalens program inviterer alle, både store og små, til et par festlige dage med aktiviteter og tilbud for hele familien. Lav mad i madværkstedet, besøg boderne med lokale fødevarer, se Hatteteater og sæt dig til bords med god appetit til lørdagens store Æblekagebord. 

En festival med masser af musik
I år sættes der fokus på musikalsk underholdning både fredag og lørdag aften i festteltet. Fredag byder på kulinarisk æblefestivalmenu inden den musikalske underholdning ved Baily Danceband får indtager scenen og der bliver rig mulighed for at få danseskoene luftet.

Lørdag, spiller Southern Comforts op til American Country Night og inden da har Æblefestivalens burgerbar åben. 

Priser og bestilling af billetter til musik, med og uden spisning, kan ses HER

Læs hele programmet for Gråsten Æblefestival 2019 HER

Vi ses til årets festival i Gråsten den 12. – 14. september