Æblefestival
202
page-template-default,page,page-id-202,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Vi fejrer Danmarks nationalæble, Gråstenæblet med en traditionsrig Æblefestival, der finder sted på Gråsten Havn hvert år i septemberSlotsbyen hylder Gråstenæblet og dets historie med en traditionsrig æblefestival i på havnen i Gråsten. Vi ses til Gråsten Æblefestival den 27. 28 og 29. september 2024.

I dag høstes de saftige og velsmagende Gråstenæbler i milliontal over hele verden. Imens står det gamle modertræ, podet på de allerførste Gråstenæbletræer, stadig stolt i slotshaven ved den danske kongefamilies sommerresidens Gråsten Slot.

Hvert år fejres æblet, historien og traditionerne i Gråsten. Så når du går på opdagelse blandt Æblefestivalens mange boder, kan du dufte og smage på alt fra æblekager og æbleflæsk til æblesnaps og æblemost. Når den første høst af Gråstenæbler under festivalen sejles til byerne langs Flensborg Fjord, er du med til den traditionelle Æblesejlads.


Kontakt Æblefestivalen

Kaj Nielsen
k.nielsenbyg@mail.dk / Tlf. 40 32 06 73

Gråsten Æblefestival bugner af æbler og musik

Gråsten Æblefestival har et rigt udbud af stande med lokale råvarer, kunst og kunsthåndværk, æbleaktiviteter for hele familien, alt sammen krydret med musik, Æbleløb og Æblekagedyst.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Gråsten Æblefestival 2024

Tryk på billedet for at se hele folderen