Æblefestteltet bliver fyldt op med På Slaget 12
1206
post-template-default,single,single-post,postid-1206,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Æblefestteltet bliver fyldt op med På Slaget 12

På Slaget 12 er kendt for solide hits som ”Hjem til Århus” og ”Tag kæresten i hånden”, og til Æblefesten 12. oktober vil man kunne høre dem live ved Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard fra bandet. Og bagefter spiller Southern Sound. PR-foto.

 

Det ser ud til, at der bliver fuldt telt ved Æblefesten fredag 12. oktober på havnen i Gråsten i forbindelse med Gråsten Æblefestival, og nu kan man også købe billetter uden menu.

Aldrig tidligere har det været afsat så mange billetter så tidligt, som der er i år. For 350 kr. får man da også både en treretters æblemenu og livemusik med først Ann-Mette Elten og Niels Kirkegaard fra På Slaget 12 og derefter Southern Sound, som spiller op til dans i det opvarmede telt med gulvbelægning.

Fra fredag den 28. september er det muligt også at købe billetter med adgang til teltet fra kl. 21, altså til musikdelen. De koster 150 kr. og kan – ligesom billetterne inkl. menu – købes i Gråsten i turistinformationen i Det Gamle Rådhus og på værtshusene Tinsoldaten og Den Gamle Skomager samt online HER

Billetterne inkl. menu kan købes online HER

Se hele programmet for Gråsten Æblefestival HER