Back to the Roots Festival 2022 – i Rinkenæs
2068
post-template-default,single,single-post,postid-2068,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Back to the Roots Festival 2022 – i Rinkenæs

Datoen er sat til den 5. udgave af Back to the Roots Festival.
Festivalen har sit musikalske fokus på folk & roots musik.

Den 4. & 5. marts 2022 – Roots, Food and Hugs i Rinkenæs

Takket være de mange frivillige og velvillige sponsorer og fonde kan vi i den 5. udgave af festivalen fortsætte med at præsenterer musik i meget høj kvalitet, både fra ind og udland, lokalt, regionalt og nationalt. Fra garvede etablerede musikere til musikere i vækst og upcoming laget. Det i en hyggelig ramme og atmosfære.

Det gode lokale samarbejde fortsætter med Rinkenæs Skole, Sønderborg Kommune, Flensborg Fjords Kultur og Kunst Forening (FFKK), lokale sponsorer og fonde, lokale leverandører og overnatningsmuligheder, en lokal trykpartner, lokale medier og aviser og som noget nyt et samarbejde med Rinkenæshus.

På musiksiden kan vi garantere at i vil komme til at møde musik og underholdning i meget høj klasse. Vi glæder os til at præsenterer et mangfoldigt og top tuned program med kunstnere og musikere fra ind- og udland.

Årets tema bliver Musik og Bevægelse, som vi i samarbejde med Rinkenæs skole glæder os til at præsentere for jer. Der arrangeres også en ølsmagning med et lokalt ølhus.

Der vil også være living art ved Flensborg Fjords Kultur og Kunst Forening hvor lokale kunstnere præsenterer deres værker. På festivalen vil der blive lavet et fælles kunstværk.

Se mere om kunstnere og priser på www.bttr.dk og på facebook