Back to The Roots Festival
2515
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-2515,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Back to The Roots Festival

I weekenden d. 3. – 4.marts 2023 er der atter festival i Rinkenæs på skolen.
Det er den lokale forening Back to the Roots, der inviterer inden for til dejlig folkemusik, lækker mad, kunst og masser af hygge.

Programmet starter

Fredag den 3.3. kl. 16.00 med program henvendt til især børn og deres familier. I løbet af formiddagen har eleverne på Rinkenæs Skole deltaget i forskellige workshops, som også vil præge eftermiddagens program. Her er der gratis entré.

”Living Art” starter kl. 16.00 med kunstnere af ”Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening”

 

Fre. kl.19.00 starter det officielle program.

 Billet kan købes på Billetten.dk I løbet af aftenen vil man høre musik ved danske FAR, der spiller sømandsfolk, det skotsk/engelske band Mánran, der spiller folk/rock og slutteligt spiller det danske band Southern Comfort country.

 

Lørdag den 4.3. starter vi stille og roligt ud ved middagstid med singers in the round under ledelse af Perry Stenbäck.

Living Art fortsætter kl. 12

Resten af lørdagen byder på musik ved dansk/svenske Bragr, der spiller skandinavisk folkemusik, MC Hansen og Jacob Chano, og Buffetten Blues & Jazz Band inden der er fællesspisning

 

Fællesspisning kl. 18.00

 

Efter fællesspisningen er der præsentation af og  auktion over ”Living art” værkerne, der er lavet under festivalens første timer. Flensborg Fjord Kunst- og Kulturforening står for denne del af programmet.

Lørdag aften står programmet på amerikansk folkemusik ved Twang, irsk folkemusik ved Tom Donovan og festivalen slutter af med HP Lange Big Gumbo, der præsenterer publikum for blues/cajun/mountain musik.

Gå ikke glip af en dejlig festival i de mørke måneder – det giver lys i sjælen at deltage i denne festival.

Læs mere om billetsalg, tilmelding til fællesspisning samt beskrivelser af de enkelte bands på www.bttr.dk

 

Date

mar 03 2023 - mar 04 2023

Time

16:00 - 23:00

Cost

www.bttr.dk

Organizer

Back to the Roos frivilliggruppe
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.