Borgermøde om sikring mod oversvømmelse
942
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-942,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Borgermøde om sikring mod oversvømmelse

Sønderborg Kommune inviterer til borgermøde i Gråsten for at orientere om risikoen for oversvømmelser, når der er højvande, stormflod og voldsomme skybrud. På mødet vil borgerne  blive præsenteret for forskellige måder at løse udfordringerne på. Samtidig inviteres til at deltage i en workshop, hvor beboere i de udsatte områder kan arbejde med mulige løsninger. 

Vi har udarbejdet en klimatilpasningsplan og en handleplan, hvor vi i første omgang ser på de to områder, hvor truslen er størst – og det er ved Sønderborg Havn på Alssiden og i Gråsten By. Det handler om rettidig omhu. Vi skal være klar, når vandet stiger, og når de ekstreme skybrud kommer, så vores værdier er sikret bedst muligt, siger den nye formand for teknik- og miljøudvalget i Sønderborg Kommune, Aase Nyegaard.

Mødet holdes torsdag, den 25. januar, kl. 19 på Det Gamle Rådhus i Gråsten, i salen “Banken”. Her er der plads til ca. 100, men kommer der flere, inviteres der til et ekstra møde 1. februar. Mødet ventes af vare maksimalt to en halv time, og der serveres forfriskninger i pausen.

Bare mød op!

 

Date

jan 25 2018

Time

19:00 - 21:30

Cost

Gratis

Location

Det Gamle Rådhus
Torvet 8, 6300 Gråsten
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.