Carl Nielsen og fløjten i Ahlmannsparken
2186
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-2186,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Carl Nielsen og fløjten i Ahlmannsparken

Lørdag den 11. juli åbnes dørene til den første klassiske koncert i BHJ – Kultursalen i Ahlmannsparken.

Carl Nielsen og Fløjten
en koncert med tværfløjte, flygel og symfoniorkester

Tværfløjten er et mangesidet instrument. Den er en kilde til gribende skønhed og hjerteskærende klage; en sangfugl, en spøgefugl, en akrobat og en hidsigprop. Den er dog mest af alt kendt for at være let og elegant, og de færreste kender til alle instrumentets forskellige facetter.
Det gjorde Carl Nielsen imidlertid – i hans fløjtekoncert møder vi tværfløjten som et kraftfuldt, ekspressivt og temperamentsfuldt instrument, og vi kommer ad mørke stier, over dybe afgrunde og igennem idylliske landskaber på rejsen igennem fløjtens klanglige univers.

Koncerten byder ud over Nielsen på musik af Mozart og Poulenc og en uropførelse af et nyt stykke musik af den svenske komponist Erik Valdemar Sköld.

Entré 95,-


Solist: Marianne Thomsen Clement
Medvirkende: Ensemble Hermes med assistenter, dirigent René Bjerregaard Nielsen og pianist Kristoffer Hersnack

Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/swotslsizi

Koncerten gennemføres i samarbejde med Gråsten Forum og med støtte fra Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens legat, Sønderborg Kommune, Dansk Musiker Forbund, Dansk Kapelmesterforening, Knud Højgaards Fond, William Demant Fonden, Dansk Tennis Fond, Toyota Fonden, Louis-Hansen Fonden og Toptryk Grafisk.

 

Date

jun 11 2022

Time

15:00 - 17:00

Cost

95 kr.

Location

Ahlmannsparken

Organizer

Gråsten Forum
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.