Det danske måltid i 15.000 år + fællesspisning
2451
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-2451,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Det danske måltid i 15.000 år + fællesspisning

Kom bag om måltidets kulturhistorie i Danmark – råvarerne, tilberedningen og serveringen. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken, og selvfølgelig skal vi have et spændende kig på de ældste danske kogebøger.

Bettina Buhl fortæller om måltidets historie i Danmark, og på baggrund af hendes store madhistoriske viden kommer vi med på en spændende rejse i de danske køkkener igennem tiderne. Når mundvandet så for alvor løber, inviteres der til fællesspisning, hvor vi sætter tænderne i den klassiske danske ret – smørrebrødet.

Maden får vi leveret fra Den Gamle Skomager, cafeteriet i Ahlmannsparken, der også har åbent på aftenen, så der er mulighed for at købe drikkevarer. 

Bettina Buhl er madhistoriker, cand.mag. i historie og kommunikation, museumsinspektør og arbejder til dagligt i MADENS HUS på Det Grønne Museum. Hun er forfatter til talrige artikler og flere bøger om den danske madhistorie og har arbejdet med bag om scenerne på tv-serien Badehotellet.

Køb billet senest torsdag 23. februar.

Læs mere her

Det danske måltid i 15.000 år. Foredrag og fællesspisning | Biblioteket Sønderborg (sonderborg.dk)

Date

feb 27 2023

Time

17:00 - 19:00

Cost

90/120

Location

BHJ Salen Ahlmannsparken

Organizer

Biblioteket
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.