Fællessang med Vagn – Fra Brorson til Lilholt
2442
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-2442,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Fællessang med Vagn – Fra Brorson til Lilholt

‘Kultur i Gråsten inviterer til årets første fællessang med musikeren Vagn Anders Hansen
Tirsdag den 17. januar kl. 1900 i BHJ-salen i Ahlmannsparken i Gråsten.

Om sangaftenen
Som titlen ”Fra Brorson & Blicher til Larsen & Lilholt” fortæller – spænder programmet bredt over danske sangskrivere gennem mange år. Det bliver med sange fra højskolesangbogen og andre på et sangark ved siden af.

Om Vagn Anders Hansen

Vagn har spillet til fællessang i mere end 50 år. Det startede i FDF og har med tiden udviklet sig til optræden i foreninger, på plejehjem, ved private arrangementer og på festivaler.

Og som Vagn siger: Det bærende er glæden ved at synge, og at alle kan deltage. Om stemmen er stor eller lille, lys eller mørk, ung eller gammel, trænet eller til “badeværelsesbrug” spiller ingen rolle. Intet er forkert, og ingen skal være bange for at lave en skæv tone. Det gør vi alle en gang imellem.

”Fællessang er en måde at mødes på – det er en kommunikationsform, hvor vi alle er lige.”

Date

jan 17 2023

Time

19:00 - 21:00

Cost

50 kr.

Location

BHJ Salen Ahlmannsparken

Organizer

Kultur i Gråsten
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.