Gratis film- og foredragsaften i cyklismens tegn
2113
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-2113,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Gratis film- og foredragsaften i cyklismens tegn

Den 23. marts starter nedtællingen på 100 dage til Tour de France kommer til Gråsten. Samme dag inviteres alle interesserede til en spændende aften med foredrag og dokumentarfilm i BHJ Kultursalen i Ahlmannsparken.

I anledning af 100 dages programmet skydes i gang, åbnes dørene til et inspirerende og spændende møde med Team Rynkebys sønderjyske teamleder Jan Petersen, som vil indvie publikum i Team Rynkebys historie og virke igennem flere år. Jan Petersen vil fortælle i ord og billeder, om idéen bag de gule trøjer der cykler 1300 km. til fordel for børn med kritiske sygdomme og deres familier. Og hvordan de årlige cykelture til Paris læner sig op ad Tour de France konceptet med afvikling af etapeløb.

HOLY TOUR – den menneskelige side af Tour de France

Efter et inspirerende indblik i Team Rynkeby vises dokumentarfilmen Holy Tour fra 2018, der skildrer de tusindvis af Tour de France-fans, der hvert år samles langs strategiske punkter på løbsruten, i håb om at få et glimt af konkurrencen. Fans der jagter handlingen i den overbelastede menneskemængde af kameraer, fans der vil nå at gribe snapshots af cyklisterne i et længe ventet øjeblik, der er forbi alt for hurtigt. Dokumentarfilmen HOLY TOUR afslører den menneskelige side af det mest prestigefyldte cykelløb i verden, fyldt med ømhed og humor.
 
Aftenens startskud til Tour de France i Gråsten er arrangeret af SØNDERBORG:DOX og Gråsten Forum. Filmen varer 70 min. Alle er velkomne!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=wem4GMWVwQc

Date

mar 23 2022

Time

20:00 - 22:00

Location

BHJ Salen Ahlmannsparken

Organizer

Gråsten Forum
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.