FOLKbaltica – Lodestar Trio
1529
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-1529,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

FOLKbaltica – Lodestar Trio

Den 25. maj danner Gråsten Slotskirke rammerne om en af koncerterne fra Folkbaltica, grænseoverskridende musikfestival i Sønderjylland/Schleswig.

Olav Luksengård Mjelva (N): hardanger-violin

  • Erik Rydvall (S): nøgleharpe
  • Max Baillie (GB): violin

Olav Mjelva, der spiller på den traditionelle norske Hardanger-violin, og den svenske nøgleharpespiller og huskunstner Erik Rydvall udgav deres første album ”Isbrytaren” (”Isbryderen”) i 2013, der blev rigtig godt modtaget og blev nomineret til den norske spillemandspris. I 2016 kom så deres andet album ”Vårdroppar” (”Forårsdråber”), der ligesom det første album også er indspillet i kirken i Ål i Hallingdal. Repertoiret består af traditionelle norske og svenske instrumentalnumre, suppleret med nogle af de to musikeres egne kompositioner. Sammen med violinisten Max Baillie, der bor i London, udgør de trioen Lodestar Trio, der vil spille musik i spændingsfeltet mellem folk og barok i kirken i Gråsten.

Læs mere om FolkBaltica HER
Køb billet HER og i indgangen

 

Date

maj 25 2019

Time

15:00 - 17:00

Location

Gråsten Slotskirke

Organizer

Folkbaltica
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.