Hjertestarterdag i Broager
2720
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-2720,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Hjertestarterdag i Broager

Kom til hjertestarterdag i Broager!

Den 16. oktober er det Hjertestarterdag i Danmark og i resten af verden.

Det har inspireret landsbylaugene på Broagerland til at invitere til hjertestarterdag i Broagerhallen, Skolevej 5, 6310 Broager
mandag den 16. oktober fra kl. 17 – 19.

Her vil vi ruste børn, unge og voksne til at træde til, hvis de skulle blive vidne til et hjertestop.

Vi ved, at det er lettere at hjælpe med hjertemassage og kunstigt åndedræt, hvis man har prøvet det. Derfor vil en førstehjælpsinstruktør fra Røde Kors informere om førstehjælp i forbindelse med hjertestop. Du får mulighed for at lære og ikke mindst prøve med egne hænder, hvordan man træder til ved hjertestop.

Der vil være aktiviteter for både børn og voksne. Børn kan nemlig træde til med genoplivning fra omkring 12-årsalderen, og alle kan ringe 1-1-2.

Børn vil f.eks. kunne lære, hvor hjertet sidder ved at påsætte hjerte-klistermærker korrekt på hinanden, mens besøgende i alle aldre kan få mulighed for at prøve genoplivning på en dukke.

Det er gratis at deltage i hjertestarterdagen.

Date

okt 16 2023

Time

17:00 - 19:00

Cost

Gratis

Location

Broager Hallen

Organizer

Landsbylaug i Vemmingbund
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.