Julemarked i Den Kongelige Køkkenhave
1382
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-1382,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Julemarked i Den Kongelige Køkkenhave

Fredag den 23. og lørdag den 24. november – begge dage fra kl. 10 til 17 – er der mulighed for at komme ind i Den Kongelige Køkkenhave og opleve stedet i julehumør.

Et af de store drivhuse bliver forvandlet til julebutik med produkter til attraktive priser. Man kan købe bl.a. pileflet, strik og forkobrede margueritter og æblegrene, som alt sammen er produceret i Væksthuset.

Herudover er der julepynt og æblegelé samt mulighed for at lave sin egen juledekoration i Væksthusets drivhus.
Væksthuset sørger for, at der er mulighed for at købe kaffe, te, æbleskiver, vafler og gløgg, som kan nydes i cafételtet.

Der er gode parkeringsforhold ved Slotsgade, hvorfra man kan gå igennem Slotshaven til køkkenhaven, som ligger ved Felstedvej.

FAKTA
Væksthuset, som er en del af Socialpsykiatrien i Sønderborg Kommune, har et unikt samarbejde med gartnerne under Slots- og Kulturstyrelsen om den daglige drift af Den Kongelige Køkkenhave. Køkkenhaven skal udvides, og fra 2020 vil den være åben for befolkningen.

Hourly Schedule

-

Date

nov 23 2018 - nov 24 2018

Time

10:00 - 17:00

Location

Den Kongelige Køkkenhave
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.