Koncert med Concerto Copenhagen
2564
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-2564,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Koncert med Concerto Copenhagen

DE FIRE ÅRSTIDER AF VIVALDI

Musik som er kendt af millioner og for mange næsten definitionen på klassisk musik. Concerto Copenhagen præsenterer en sommerturné med De fire årstider af Vivaldi!

Le quattro stagioni, de fire violinkoncerter der skildrer årets gang i Italien, er Vivaldis uden sammenligning mest berømte og mest spillede værker. Mange kan nynne med uden nødvendigvis at vide, hvad det er – og for flere er det næsten definitionen på hvad klassisk musik er.

De fire Årstider er ikke blot vellyd og opfindelsesevne, her er masser af fantasi, farverigdom, kontraster og følelsesudtryk. Det er som om, at vi alle kan mærke vinterkulden eller sommerheden, høre stormen med dens tordenbrag, sanse knitrende is eller summende fluer, være med i jagt og dans eller sygne hen i fredfyldt sløvhed.

Billetsalg annonceres i Gråsten ugeavis.

Date

jul 29 2023

Time

16:00 - 18:30

Cost

Billetsag annonceres i Gråsten Ugeavis

Location

Gråsten Slotskirke

Organizer

Menighedsrådet
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.