Koncert med Steffen Brandt
2538
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-2538,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Koncert med Steffen Brandt

 
Koncert med Steffen Brandt

Gråsten Slotskirke får besøg af Steffen Brandt, Anne Hjort og Dan Hemmer. Det bliver en aften med nedslag i det store katalog af sange som bandet tv-2 gennem tiderne har leveret til den danske sangskat.

Titler som Bag duggede ruder, De første kærester på Månen og Kys det nu, det satans liv er blot et lille udsnit af sange, som Steffen Brandt gennem over 40 år har bidraget med til den store samtidsfortælling.

Som noget særligt gæsteoptræder den dobbelt Grammyvindende jazz organist Dan Hemmer, som udover sin internationale karriere også er fast organist i Kirke Hyllinge.

Det bliver en aften med sange fra hjertet og historier fra det nogle gange lige lovligt virkelige liv.

Som Steffen Brandt siger: ”Der er ingen grund til at råbe : Ulven kommer eller jagt med gevær. Vi kommer nu, som før, som altid, med fred”

 

Link til billetsalg

Date

nov 13 2023

Time

19:30 - 21:00

Cost

375,-

Location

Gråsten Slotskirke

Organizer

Menighedsrådet
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.