Kreativitet som middel til bedre livskvalitet
1582
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-1582,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Kreativitet som middel til bedre livskvalitet

Kreativitet som middel til bedre livskvalitet

Mandag 29. april kl. 16.30

Biblioteket Gråsten

Gratis adgang uden billet

 

Hvad er kreativitet, og hvordan kan kreative processer bruges til at få et bedre liv?

Mange mennesker lever et stresset liv, som kan føre til dårlig livskvalitet og i yderste konsekvens depression. Vores tilpasning til ydre forandringer går stærkt, og ofte når vi ikke at tage omsorg for det indre liv på en måde, som passer til den eksistentielle livssituation.

De kreative processer er karakteriseret ved nærvær, fokusering, interesse, glæde og ny erkendelse af, hvem vi er som mennesker. Foredraget tager udgangspunkt i en dybdepsykologisk forståelse for det hele menneske. Dernæst følger en beskrivelse af kreativitet som en proces. Det centrale omdrejningspunkt er at belyse sammenhængen mellem kreativitet og psykologiske processer og vise metoder til brug i en kreativ praksis. Udgangspunktet i foredraget er C.G. Jungs forståelse for udvikling af det hele menneske. I foredrages vises eksempler fra kunstterapeutisk arbejde.

Foredragsholder er Vibeke Skov, som er ph.d., cand.psyk. ved Institut for Kunstterapi.

 

Arrangementet er en del af Forskningens Døgn, som er en landsdækkende forskningsfestival. Forskningens Døgn henvender sig til alle, der er åbne for at blive underholdt og lære nyt – og især til dem, der ikke til dagligt har berøring med forskning og innovation.

 

Link til bibliotekets hjemmeside: https://biblioteket.sonderborg.dk/arrangementer/forskning-og-udvikling/kreativitet-som-middel-til-bedre-livskvalitet

 

 

 

Date

apr 29 2019

Time

16:30 - 18:00

Cost

Gratis

Location

Gråsten Bibliotek

Organizer

Biblioteket
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.