Møde – Bliv frivillig til Gråsten Æblefestival
1508
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-1508,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Møde – Bliv frivillig til Gråsten Æblefestival

Kære frivillige til Gråsten Æblefestival 2019

Æblefestivalen har slået sig fast som en attraktiv markedsplads for lokale fødevarer og kunsthåndværk, sammen med børneaktiviteter, musik, og meget mere.
Æblefestival 2018 på havnen i Gråsten slog nærmest alle rekorder.
Antallet af stadeholdere nåede op på 40 – flere end nogensinde, gæsterne strømmede til i hidtil uset antal i det strålende solskinsvejr, og ekstra programpunkter såsom Det Rullende Madværksted gav gode oplevelser – ikke mindst for familierne.
Det Store Æblekagebord blev spist til sidste krumme, og flere stadeholdere måtte lørdag eftermiddag melde udsolgt. Og aldrig tidligere har så mange deltaget i Æblefesten fredag aften.

Besøgstallet var højt under hele festivalen og alt dette var kun muligt på grund af en fantastisk indsats fra dig som frivillig.

Festivalen skal fortsat udvikles, og vi har derfor brug for så mange frivillige som muligt.
Æblefestivalen vil i 2019 blive afholdt fredag d. 13 og lørdag d. 14 september.
Formålet med mødet er at få afklaret hvor mange frivillige vi er, så vi kan starte op på planlægningen af opgavefordelingen, mv.
Programmet for Æblefestivalen 2019 er endnu ikke fastlagt, og der vil derfor også være mulighed for at komme med input både til aktiviteter, tovholderfunktioner, ønsker til arbejdsopgaver, arbejdsgrupper, mv.

Mødet afholdes i Underetagen på Marina Fiskenæs, Gråsten
Mandag d. 4. marts kl. 19.00

Så ta’ vennerne, naboen, kæresten, manden, konen eller arbejdskollegaen med til et par hyggelige timer i Gråsten Æblefestivalens tegn.

Vi glæder os til at se dig/jer.

Med Venlig hilsen
Gråsten Æblefestivals Styregruppe

Date

mar 04 2019

Time

19:00 - 21:00

Location

Marina Fiskenæs

Organizer

Gråsten Æblefestival
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.