På Slaget 12 til Æblefest
1113
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-1113,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

På Slaget 12 til Æblefest

Ann-Mette Elten fra På Slaget 12 synger, og Southern Sound spiller op til dans ved Gråsten Æblefestivals festaften, der begynder med middag i teltet.

Hvem husker ikke hittet ”Hjem til Århus”

Niels Kirkegaard og Ann-Mette Elten fra På Slaget 12

med På Slaget 12? Sangen vil helt sikkert være på listen, når Ann-Mette Elten synger ved Gråsten Æblefestivals festaften fredag 12. oktober.

Ann-Mette optræder som akustisk duo sammen med sin mand, Niels Kirkegaard – også frontfigur i bandet, der også huskes for hits som ”Ude på det blå ocean” og ”Ta’ kæresten i hånden”.

På Slaget 12 har haft stor succes med i alt fire Let’s Dance-album med fortolkninger af kendte 60’er-sange, som også vil indgå i koncerten sammen med flere overraskelser.

Bagefter vil bandet Southern Sound spille op til dans med sin amerikansk inspirerede lyd, der appellerer til et bredt publikum.  Southern Sound blev dannet i 2015 og har nu spillet mere end 50 koncerter.

 

Køb din billet i Det Gamle Rådhus – Turistbureauet Gråsten eller online  HER  

Date

okt 12 2018

Time

18:30 - 23:55

Cost

350 kr. inkl. buffet

Location

Gråsten havn
QR Code
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.