Børn kan tegne sig til royale æbletitler
1146
post-template-default,single,single-post,postid-1146,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Børn kan tegne sig til royale æbletitler

Ved åbningen af årets Gråsten Æblefestival torsdag 11. oktober kl. 17 kåres igen i år Årets Æbleprinsesse og Årets Æbleprins.

Alle seks- til niårige børn kan komme i betragtning til titlen ved at deltage i æblefestivalens tegnekonkurrence. Tegningerne skal have et æbletema og fylde et A4-ark, men ellers er der frit slag. Man skal aflevere tegningerne til Matas i Gråsten senest den 28. september med navn, alder og telefonnummer anført på bagsiden.

Vinderne udvælges af medlemmer af æblefestivalens styregruppen, anført af Gråstens Æbledronning, kunstneren Karin Baum, som har været initiativtager til byens æblesejlads og æblefestival. Hun er også den, der udråber vinderne ved åbningen.

Gråsten Æblefestival finder i år sted 11.-13. oktober på havnen. Fredag og lørdag vil der være aktiviteter for hele familie og boder med lokale produkter