Byen blomstrer snart i gule farver
2194
post-template-default,single,single-post,postid-2194,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Byen blomstrer snart i gule farver

Måske er det ikke lige til at se det endnu men de gule blomster er på vej til at springe ud. Gråsten Forum har igen i år sikret at der hænges blomster i lygtepælene i byens centrum til glæde for borgere og turister.

Flere gråstenere har de foregående år udvist stor glæde over de blomstrende lygtepæle i og omkring Gråsten centrum. Derfor har Gråsten Forum atter afsat et større beløb til denne blomstrende pyntning af byen.

I årets anledning af, at Tour de France gæster Gråsten den 3. juli, har vi valgt gule blomster, fortæller Jakob Petersen, Gråsten Forum. En borger har sågar bidraget til, af egen lomme, at blomsterne kommer helt ned til hendes bopæl.

Blomsterne passes og plejes af samme firma, som Sønderborg Kommune benytter til pasning af de blomsterarrangementer kommunen ikke selv vedligeholder.