Det bugner af sommeraktiviteter i Gråsten
2897
post-template-default,single,single-post,postid-2897,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Det bugner af sommeraktiviteter i Gråsten

Som borger eller sommergæst i Gråsten-området er der rig lejlighed til at høre musik, besøge loppemarkeder, gå fælles morgenture, synge fællessang og meget mere.

Musikfestival, Ringridning, Torvedage, Æblefestival, og Oldtimerløb er traditionsrigt på årets aktivitetskalender for Gråsten-området. Men kigger man nærmere på eventkalenderen bugner denne med festlige aktiviteter for alle og enhver hele sommeren igennem.

Der er aktiviteter for store og små i alle aldre, og til langt de fleste er der fri entré. Gråsten Forum har samlet aktiviteterne til fordel af byens gæster. Aktivitetskalenderen kan åbnes som pdf. HER og der kan læses mere på siden DET SKER.Velkommen til et rigt sommer program!