Invitation til udstillere under årets æblefestival
1042
page-template-default,page,page-id-1042,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Foto: Søren Gülck

Gråsten Æblefestival finder sted i år den 29. september – 1. oktober 2023, hvor fejrer det lille smagfulde Gråsten Æble. Og har du lyst til at deltage med dine varer eller hobbyartikler, så er tilmeldingen åben nu.
 

I festivaldagene omdannes havnen i Gråsten til centrum for en hyldest til Danmarks nationalæble – Gråsten æblet. Festivaldeltagere nyder at prøvesmage lokale fødevarer, og køber gerne ind af specialiteter lækre produkter, man med æbler som omdrejningspunkt. På havnen vil der være friske æbler i massevis, æblemost, cider, æblebrændevin og æblepressere. Der vil være boder med mad med æbler som ingrediens og der vil være boder med mad fra lokale producenter, der præsenterer det lokale forrådskammer. Der vil være musik, aktiviteter for skoler og børnehaver, konkurrencer med æbler og festivalen sluttes af med en dyst på æblekage.
 

Boderne er åbne i tidsrummet: lørdag den 30. september fra kl. 10-16 og søndag den 1. okt. fra kl. 10-16.
Vi stiller telt og plads til rådighed begge dage – inkl. vagt om natten i teltet

 

Pris for hobbyudstillere for to dage kr. 500,-
Pris for professionelle udstillere for to dage kr. 1.300,-
Ovennævnte priser inkluderer strøm- og vandforbrug, samt en stadeplads i teltet på 3×3 m.

 

Vi sørger for kaffe og the ad libitum for alle udstillere begge dage, samt morgenbrød uden beregning.
 
Der vil bl.a. være mulighed for at købe æble-ringriderpølser, sandwich, varme retter, drikkevarer, kage m.m. i festivalens madtelt.

 
Vi håber, mange har lyst til at være med til årets Æblefestival i Gråsten.  

Tilmelding sker til Birthe Frøhlich birthe.frohlich5@gmail.com senest den 1. august 2023.
I bedes oplyse  hvilke produkter er vil være på jeres stand, samt om I ønsker en enkelt eller en dobbelt standplads.

Vi forventer omkring 7.000 gæster og arbejder fortsat på at stadig flere fra lokalområdet, Nordtyskland og det øvrige Danmark finder vej til æblefestivalen.
 
Hilsen Gråsten Æblefestival