Ny app – Gråsten, steder der fortæller
560
post-template-default,single,single-post,postid-560,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Ny app – Gråsten, steder der fortæller

Tag børnene i hånden og hunden i snor, og begiv dig ud på en spændende historisk vandring i hele Gråsten-området. En helt ny app guider interesserede borgere og turister rundt til Gråstens mange historiske steder, hvor en fortælling om stedet lyder fra telefonen.

Gråsten Forum står bag den ny app, Gråsten – steder der fortæller, der indeholder 70 fortællinger om historiske steder, seværdigheder og kunst, der er at finde i området. Historierne fortælles højt, når brugeren nærmer sig det givne sted der er valgt på app’ens kort. På den måde kan man i fællesskab tage en gåtur og blive beriget med sjove og interessante fortællinger undervejs.

Fortællingerne reguleres efter årstiden
Mindesmærker på jorden kan blive dækket af sne, andre steder kan ikke ses hvis kornet står højt. Derfor er app’en årstidsreguleret, så den vinter og sommer byder på forskellige fortællinger.

App-en kan også henvise til historier, du allerede har hørt for at fortælle dig endnu mere.

Download app’en
Historikeren Kim Jacobus Paulsen er manden bag stemmen i fortællingerne, og hans store interesse for området spejler sig i de gode historier.

Gråsten – steder der fortæller kan hentes til både Iphone og Android. Klik HER og hent app’en og bliv inspireret til en gåtur med hele familien i Gråsten-området.

Scan QR koden og hent app’en