Nye toner i Ahlmannsparken
2140
post-template-default,single,single-post,postid-2140,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Nye toner i Ahlmannsparken

Tonerne kommer fra et nyt flot flygel doneret til Ahlmannsparken af BHJ Fonden og Gråsten Forum.

Ideen om at Ahlmannsparken også skulle huse et flygel har længe været undervejs. Siden indvielsen af de nyrenoverede faciliteter i Ahlmannsparken, har Gråsten Forum arbejdet for at der også kan afholdes koncerter og sangaftner på stedet, til glæde for byens borgere.

BHJ Fonden står bag størstedelen af donationen til flyglet og Gråsten Forum har været med til at sikre at det fantastisk instrument af høj kvalitet, der er kommet til byen.

”Det er en meget flot donation fra BHJ Fonden og flyglet sætter prikken over i’et i de faciliteter der allerede nu er i Ahlmannsparken. Mon ikke der nu bliver flere alsidige aktiviteter i huset, som ideen var fra starten”, fortæller Jakob Petersen, formand for Gråsten Forum.

Flyglet er af mærket C Bechstein Academy 228.
Et fantastisk instrument som har alle de egenskaber, man forventer af et Bechstein flygel. Et topklasse instrument til en lille koncertsal eller den seriøse udøver.