På Slaget 12 spiller til Æblefesten i Gråsten
1104
post-template-default,single,single-post,postid-1104,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

På Slaget 12 spiller til Æblefesten i Gråsten

Ann-Mette Elten fra På Slaget 12 synger, og Southern Sound spiller op til dans ved Gråsten Æblefestivals festaften, der begynder med middag i teltet.

Hvem husker ikke hittet ”Hjem til Århus” med På Slaget 12? Sangen vil helt sikkert være på listen, når Ann-Mette Elten synger ved Gråsten Æblefestivals festaften fredag 12. oktober.
Ann-Mette optræder som akustisk duo sammen med sin mand, Niels Kirkegaard – også frontfigur i bandet, der også huskes for hits som ”Ude på det blå ocean” og ”Ta’ kæresten i hånden”.
På Slaget 12 har haft stor succes med i alt fire Let’s Dance-album med fortolkninger af kendte 60’er-sange, som også vil indgå i koncerten sammen med flere overraskelser.

Bagefter vil bandet Southern Sound spille op til dans med sin amerikansk inspirerede lyd, der appellerer til et bredt publikum.  Southern Sound blev dannet i 2015 og har nu spillet mere end 50 koncerter.

Southern Sound

Erfaren musikbooker med
Musiknavnene skyldes, at styregruppen bag Gråsten Æblefestival i år er blevet suppleret med Søren Thygesen Kristensen, der har stor erfaring med musikbooking og i øvrigt vil fungere som konferencier på æblefestivalens scene. 
– Vi regner med et godt rykind til festaftenen. Derfor er det en gode idé at købe billet allerede nu, siger Søren Thygesen Kristensen.

Æbler på menuen
Som det efterhånden er tradition, begynder festaftenen med middag i det opvarmede telt, der er belagt med gulv overalt. Menuen lyder på marineret svinekam med æbletilbehør, to slags kartofler og to slags salat. Og til dessert æblekage med kanel og nødder og creme fraiche/flødeskum

Aftenen begynder kl. 18.30. Billetter koster 350 kr. inkl. middag og sælges online på Place2Book samt i turistinformationen i Det Gamle Rådhus på Torvet.

Den femte æblefestival
Gråsten Æblefestival 2018 finder sted på forkanten af skolernes efterårsferie, 11.-13. oktober, på havnen i Gråsten. Det er den femte i rækken, og den vokser sig år for år større. Festivalen, der arrangeres af frivillige, er en aktivitet under Gråsten Forum.