Tegnekonkurrence om royale æbletitler
1654
page-template-default,page,page-id-1654,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Igen i år fejrer byen Gråsten det lille, smagfulde æble og øvrige lokale fødevarer, som kendetegner vores egn. Og denne gang vil vi gerne have en Æbleprinsesse eller Æbleprins til at deltage i åbningen sammen med Gråstens Æbledronning.

Gråsten Æblefestival finder sted i år den 12.-14. september 2019, hvor havnen i Gråsten bliver centrum for en hyldest til Danmarks nationalæble – Gråstenæblet.
På havnen vil der være friske æbler i massevis, æblemost, cider, æblebrændevin og æblepressere. Der vil være boder med mad med æbler som ingrediens og der vil være boder med mad fra lokale producenter, der præsenterer det lokale forrådskammer. Der vil være musik, tombola, æbleløb og festivalen sluttes af med årets store æblekagekonkurrence.

I forbindelse med Gråsten Æblefestival inviteres alle børn mellem seks og ni år til en tegnekonkurrence. Tegningerne skal have et æbletema og fylde et A4-ark. Men ellers er der frit slag for enhver dreng og pige fra seks til ni år.

Ved festivalens åbning torsdag 12. september kl. 17 præsenteres de to vindere af tegnekonkurrencen som:

Årets Æbleprinsesse og Æbleprins

Aflevér tegningen i MATAS i Gråsten senest den 2. september med navn, alder og telefonnummer anført på bagsiden af tegningen.