Tour de France 2022
2087
page-template-default,page,page-id-2087,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Verdens hårdeste cykelløb Tour de France runder Gråsten søndag den 3. juli 2022.
Gråsten by bliver klar til at modtage de mange gæster der kommer til byen, men der er brug for hjælp fra områdets foreninger.

Der forventes op mod 4500 gæster i Gråsten netop på denne dag, derfor har Gråsten Handel og Gråsten Forum taget teten for at få byen til vise sig fra sin allerbedste side med gule farver, dannebrog, musik og aktiviteter. 

Aktiviteter i byen
Et sprudlende Gråsten kan ikke blive til virkelighed uden hjælp fra byens mange erhverv og foreninger. Vi håber, at I som forening vil være med til at vise byen fra sin allerbedste side med gule farver, dannebrog, musik og aktiviteter.  Der forventes op mod 4500 gæster i Gråsten netop på denne dag, så der er rig mulighed for at vise foreningens flag og derved øge beholdningen i klubkassen.
 

Byen skal gerne være fyldt med stadepladser med salg af mad og drikke, konkurrencer, aktiviteter for børn og barnlige sjæle og idéerne kan være mange. Måske er din forening klar til at sælge øl og vand, bage pandekager, lave hurtighedskonkurrence på cykel, sælge slik, afholde flødebollekast, bygge Gråsten slot i legoklodser, lave tombola eller noget helt andet. Alle foreninger er mere end velkomne til deltage.
Fra Gråsten Handel og Gråsten Forum arbejder på at kunne tilbyde jer rammerne for en stadeplads med overdækning og eventuel strøm.

Send en mail til louise@johnsen.biz eller ring på 21 33 34 33 for at være med.