Derfor valgte vi Gråsten
868
page-template-default,page,page-id-868,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Ringen blev sluttet

Janne Thyø Thomsen har som mangeårig rådgiver i den finansielle sektor, haft størstedelen af verden som sin arbejdsplads. Janne stammer fra Tårnby på Amager, og boede i sine unge år i det romantiske og maritime Dragør. Janne Thomsen kender de fleste storbyer verden over, med deres travle lufthave og pulserende storbyliv.

 

London har, i 25 år, været hendes hjem med korte ferier i Danmark. Under en en af disse rejste Janne med sin mor rundt i landet, hvor turen bl.a. gik til Gråsten. “Min mor ville gerne opleve slotsbyen Gråsten og egnen omkring Flensborg Fjord. Det ønske skulle hun naturligvis have opfyldt, fortæller Janne Thomsen”
 

Begge blev de forelsket i Gråsten og ikke mindst i de smukke Skagenshuse på havnen, hvor skibe kommer og går. Janne Thomsen fortæller her om hvorfor hun og hendes mor slog sig ned i Gråsten.
 

“Siden 2009 har Skagenshusene været vores nye hjem. Trods det, langt fra lignede Londons storbyliv, har vi aldrig fortrudt at Gråsten blev vores nye hjemby. Man kan sige ringen blev sluttet, jeg har virkelig genfundet mine rødder igen på denne smukke egn. Vi har fået havnemiljøet, fjorden, skoven, byen og fantastiske indkøbsmuligheder lige udenfor døren, ja hvad kan man forlange mere?”
 

“Jeg har stadig job ude i den store verden, og alligevel føler jeg bor i verdens centrum. Tog, bus, motorvej og lufthavn kan nåes indenfor kort tid og vil jeg til lidt større byer, så ligger Sønderborg, Åbenrå, Flensborg og Hamborg lige om hjørnet.” 
 

“Vi føler os særdeles priviligeret, for vi får meget for pengene, her i hjertet af det historiske Sønderjylland. Ikke mindst når det gælder boligpriserne, der ligger i den overkommelige ende. Og med den infrastruktur og de priser, får vi plads og råd til at nyde livet”.
 

“Vi fortryder ikke vores valg“, slutter Janne Thyø Thomsen.